Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 313g945kcal56g151.7g3.1g33.5g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1564g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 344g762kcal60.2g0g58.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4510g3433kcal233.2g306.8g123.4g68.2g
Valittu annoskoko2255g1716kcal116.6g153.4g61.7g34.1g
Annoskoko puolitettuna1128g858kcal58.3g76.7g30.9g17.1g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470