Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 375g1134kcal67.3g182g3.8g40.2g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1877g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 413g914kcal72.2g0g70.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5412g4119kcal280g368g148.2g81.8g
Valittu annoskoko2706g2060kcal140g184g74.1g40.9g
Annoskoko puolitettuna1353g1030kcal70g92g37.1g20.5g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470