Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 438g1323kcal78.5g212.4g4.4g46.9g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 2189g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 482g1067kcal84.3g0g81.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6314g4806kcal326.8g429.4g172.8g95.4g
Valittu annoskoko3157g2403kcal163.4g214.7g86.4g47.7g
Annoskoko puolitettuna1579g1202kcal81.7g107.4g43.2g23.9g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470