Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 500g1513kcal89.7g242.7g5g53.5g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 2502g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 551g1219kcal96.3g0g93.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7216g5493kcal373.4g490.6g197.4g108.8g
Valittu annoskoko3608g2746kcal186.7g245.3g98.7g54.4g
Annoskoko puolitettuna1804g1373kcal93.4g122.7g49.4g27.2g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470