Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 563g1702kcal100.9g273g5.6g60.2g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 2815g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 619g1371kcal108.4g0g105.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8118g6179kcal420.2g552g222g122.6g
Valittu annoskoko4059g3090kcal210.1g276g111g61.3g
Annoskoko puolitettuna2030g1545kcal105.1g138g55.5g30.7g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470