Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 63g189kcal11.2g30.3g0.6g6.7g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 69g152kcal12g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana902g687kcal46.6g61.2g24.6g13.6g
Valittu annoskoko451g343kcal23.3g30.6g12.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna226g172kcal11.7g15.3g6.2g3.4g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470