Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 626g1891kcal112.1g303.4g6.3g66.9g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 3128g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 688g1524kcal120.4g0g117g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9020g6866kcal466.8g613.4g246.8g136.2g
Valittu annoskoko4510g3433kcal233.4g306.7g123.4g68.1g
Annoskoko puolitettuna2255g1717kcal116.7g153.4g61.7g34.1g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470