Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 751g2269kcal134.5g364.1g7.5g80.3g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 3753g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 826g1828kcal144.5g0g140.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10824g8239kcal560.2g736.2g296.2g163.4g
Valittu annoskoko5412g4120kcal280.1g368.1g148.1g81.7g
Annoskoko puolitettuna2706g2060kcal140.1g184.1g74.1g40.9g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470