Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 876g2647kcal156.9g424.7g8.8g93.7g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 4379g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 963g2133kcal168.6g0g163.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12628g9612kcal653.6g858.6g345.6g190.6g
Valittu annoskoko6314g4806kcal326.8g429.3g172.8g95.3g
Annoskoko puolitettuna3157g2403kcal163.4g214.7g86.4g47.7g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470