Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 94g284kcal16.8g45.5g0.9g10g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 469g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 103g229kcal18.1g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1353g1030kcal70g92g36.8g20.4g
Valittu annoskoko676g515kcal35g46g18.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna338g258kcal17.5g23g9.2g5.1g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470