Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1000g3023kcal179.2g485g10g107g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 5000g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1100g2436kcal192.5g0g187g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14420g10976kcal746.2g980.6g394.4g217.8g
Valittu annoskoko7210g5488kcal373.1g490.3g197.2g108.9g
Annoskoko puolitettuna3605g2744kcal186.6g245.2g98.6g54.5g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470