Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1001g3025kcal179.3g485.4g10g107.1g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 5004g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1101g2438kcal192.7g0g187.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14432g10985kcal746.8g981.4g394.8g218g
Valittu annoskoko7216g5493kcal373.4g490.7g197.4g109g
Annoskoko puolitettuna3608g2746kcal186.7g245.4g98.7g54.5g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470