Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1126g3403kcal201.8g546.1g11.3g120.5g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 5630g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1239g2743kcal216.7g0g210.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16236g12358kcal840.2g1104g444.2g245.2g
Valittu annoskoko8118g6179kcal420.1g552g222.1g122.6g
Annoskoko puolitettuna4059g3090kcal210.1g276g111.1g61.3g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470