Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 125g378kcal22.4g60.7g1.3g13.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 138g305kcal24.1g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1804g1373kcal93.4g122.8g49.4g27.2g
Valittu annoskoko902g687kcal46.7g61.4g24.7g13.6g
Annoskoko puolitettuna451g343kcal23.4g30.7g12.4g6.8g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470