Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1251g3781kcal224.2g606.8g12.5g133.9g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 6255g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1376g3047kcal240.8g0g233.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18040g13732kcal933.6g1226.8g493.4g272.4g
Valittu annoskoko9020g6866kcal466.8g613.4g246.7g136.2g
Annoskoko puolitettuna4510g3433kcal233.4g306.7g123.4g68.1g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470