Vuohenjuustogratinoitu lohi (Ruokapirkka)

1. Poista lohesta ruodot ja nosta kala uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.

Puhdista ja paloittele herkkusienet.

Kuutioi paprikat ja hienonna rucolaa hieman.

3. Kuullota sipulisilppua öljyssä pari minuuttia.

Lisää herkkusienet ja paprikat ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää rucola.

Levitä seos lohen päälle.

4. Paista lohta 200 asteessa ensin noin 15 minuuttia.

5. Viipaloi vuohenmaitojuusto ja levitä lohen päälle.

Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Minnax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 84g165kcal15.8g0g11.4g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika, punainen26g6.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Paprika keltainen 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g4.9g1.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore32g7.7kcal0.8g1g0g1g
Vuohenjuusto, petit chevres doux Kypsennetty (President), annos 16.6g37g94kcal5.9g0.6g7.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g671kcal46.6g9.4g49g4.2g
Valittu annoskoko230g336kcal23.3g4.7g24.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna115g168kcal11.7g2.4g12.3g1.1g
Arvot/100g100g146kcal10.2g2g10.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158745