Vuohenjuustogratinoitu lohi (Ruokapirkka)

1. Poista lohesta ruodot ja nosta kala uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.

Puhdista ja paloittele herkkusienet.

Kuutioi paprikat ja hienonna rucolaa hieman.

3. Kuullota sipulisilppua öljyssä pari minuuttia.

Lisää herkkusienet ja paprikat ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää rucola.

Levitä seos lohen päälle.

4. Paista lohta 200 asteessa ensin noin 15 minuuttia.

5. Viipaloi vuohenmaitojuusto ja levitä lohen päälle.

Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Minnax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3150g6153kcal588.7g0g425.3g0g
Oliiviöljy 210g1857kcal0g0g210g0g
Sipuli (kuorittu)735g198kcal9.6g35.3g1.5g12.5g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Paprika, punainen987g254kcal8.9g45.4g3.9g19.7g
Paprika keltainen 616g186kcal5.8g31.4g1.2g12.3g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g182g46kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore1190g288kcal29.8g35.7g0g35.7g
Vuohenjuusto, petit chevres doux Kypsennetty (President), annos 16.6g1386g3493kcal221.8g22.2g277.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton70g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g25068kcal1736.2g355.8g1838.8g162.4g
Valittu annoskoko8568g12534kcal868.1g177.9g919.4g81.2g
Annoskoko puolitettuna4284g6267kcal434.1g89g459.7g40.6g
Arvot/100g100g146kcal10.1g2.1g10.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158745