Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g13g49kcal0.1g11.1g0.4g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa360g479kcal68.4g2.5g21.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 120g77kcal3.8g5.8g4.2g0g
Maito, Kevyt120g55kcal3.8g5.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g1583kcal154.6g59.6g80.4g3.2g
Valittu annoskoko1020g792kcal77.3g29.8g40.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna510g396kcal38.7g14.9g20.1g0.8g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159636