Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6.1g0.3g2.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g18g65kcal0.2g14.8g0.5g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa480g638kcal91.2g3.4g28.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 160g103kcal5.1g7.7g5.6g0g
Maito, Kevyt160g74kcal5.1g7.7g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g2111kcal206.4g79.4g107.2g4.2g
Valittu annoskoko1360g1055kcal103.2g39.7g53.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna680g528kcal51.6g19.9g26.8g1.1g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159636