Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)221g60kcal2.9g10.6g0.4g3.8g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g31g114kcal0.3g25.9g0.9g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa840g1117kcal159.6g5.9g50.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 280g180kcal9g13.5g9.8g0g
Maito, Kevyt280g129kcal9g13.4g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g3694kcal361.6g138.6g187.4g7.6g
Valittu annoskoko2380g1847kcal180.8g69.3g93.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna1190g924kcal90.4g34.7g46.9g1.9g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159636