Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)253g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g35g130kcal0.4g29.6g1.1g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa960g1277kcal182.4g6.7g57.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 320g205kcal10.2g15.4g11.2g0g
Maito, Kevyt320g147kcal10.2g15.4g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g4222kcal413g158.4g214.4g8.6g
Valittu annoskoko2720g2111kcal206.5g79.2g107.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna1360g1055kcal103.3g39.6g53.6g2.2g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159636