Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)284g77kcal3.7g13.7g0.6g4.8g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g40g147kcal0.4g33.3g1.2g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa1080g1436kcal205.2g7.6g64.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 360g231kcal11.5g17.4g12.6g0g
Maito, Kevyt360g166kcal11.5g17.3g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g4749kcal464.6g178.6g241.2g9.6g
Valittu annoskoko3060g2375kcal232.3g89.3g120.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna1530g1187kcal116.2g44.7g60.3g2.4g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159636