Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g4.4g16kcal0g3.7g0.1g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa120g160kcal22.8g0.8g7.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 40g26kcal1.3g1.9g1.4g0g
Maito, Kevyt40g18kcal1.3g1.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g528kcal51.6g19.6g26.8g1g
Valittu annoskoko340g264kcal25.8g9.8g13.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna170g132kcal12.9g4.9g6.7g0.3g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159636