Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)316g85kcal4.1g15.2g0.6g5.4g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g44g163kcal0.4g37g1.3g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa1200g1596kcal228g8.4g72g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g257kcal12.8g19.3g14g0g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6800g5277kcal516.2g198.2g267.8g10.8g
Valittu annoskoko3400g2638kcal258.1g99.1g133.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna1700g1319kcal129.1g49.6g67g2.7g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159636