Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g8.8g33kcal0.1g7.4g0.3g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa240g319kcal45.6g1.7g14.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 80g51kcal2.6g3.9g2.8g0g
Maito, Kevyt80g37kcal2.6g3.8g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g1055kcal103.4g39.6g53.6g2.2g
Valittu annoskoko680g528kcal51.7g19.8g26.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna340g264kcal25.9g9.9g13.4g0.6g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159636