Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g11g41kcal0.1g9.2g0.3g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa300g399kcal57g2.1g18g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g1319kcal129g49.4g67g2.6g
Valittu annoskoko850g660kcal64.5g24.7g33.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna425g330kcal32.3g12.4g16.8g0.7g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159636