Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g187g1124kcal39.3g12.4g101.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 300g376kcal33g0.8g27g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)500g1299kcal129.9g7.5g84.9g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli187g131kcal17.8g7.5g3.7g0.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g125g137kcal22.5g2.5g3.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g187g403kcal46.8g4.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3210g7067kcal582.4g95.6g467.8g3.2g
Valittu annoskoko1605g3534kcal291.2g47.8g233.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna803g1767kcal145.6g23.9g117g0.8g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104