Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g225g1349kcal47.2g14.8g121.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 360g452kcal39.6g0.9g32.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)600g1559kcal155.9g9g101.9g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli225g157kcal21.4g9g4.5g0.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g150g165kcal27g3g4.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g112g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g225g483kcal56.2g4.9g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3852g8481kcal699.2g114.4g561.4g3.8g
Valittu annoskoko1926g4241kcal349.6g57.2g280.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna963g2120kcal174.8g28.6g140.4g1g
Arvot/100g100g220kcal18.2g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104