Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g262g1574kcal55.1g17.3g141.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 420g527kcal46.2g1.1g37.9g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)700g1819kcal181.9g10.5g118.9g0g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.2g0g0.2g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli262g184kcal24.9g10.5g5.2g0.3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g175g192kcal31.5g3.5g5.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g131g27kcal0.8g5g0.4g1.8g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g262g564kcal65.6g5.8g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4494g9894kcal815.6g133.8g655.2g4.6g
Valittu annoskoko2247g4947kcal407.8g66.9g327.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna1124g2474kcal203.9g33.5g163.8g1.2g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104