Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g300g1800kcal63g19.8g162g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)800g2080kcal208g12g136g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli300g210kcal28.5g12g6g0.3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g200g220kcal36g4g6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g300g645kcal75g6.6g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5140g11317kcal932.6g152.8g749.6g5.2g
Valittu annoskoko2570g5658kcal466.3g76.4g374.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna1285g2829kcal233.2g38.2g187.4g1.3g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104