Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g337g2023kcal70.8g22.3g182.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 540g677kcal59.4g1.4g48.7g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)899g2338kcal233.8g13.5g152.9g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli337g236kcal32g13.5g6.7g0.3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g225g247kcal40.5g4.5g6.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g337g725kcal84.3g7.4g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5778g12721kcal1048.2g172g842.4g5.8g
Valittu annoskoko2889g6361kcal524.1g86g421.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna1445g3180kcal262.1g43g210.6g1.5g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104