Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g38g225kcal7.9g2.5g20.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)100g260kcal26g1.5g17g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli38g26kcal3.6g1.5g0.7g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g25g28kcal4.5g0.5g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g38g81kcal9.4g0.8g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g1414kcal116.8g19.2g93.4g0.6g
Valittu annoskoko321g707kcal58.4g9.6g46.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna161g353kcal29.2g4.8g23.4g0.2g
Arvot/100g100g220kcal18.2g3g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104