Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g375g2248kcal78.7g24.7g202.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 600g753kcal65.9g1.6g54.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)999g2598kcal259.8g15g169.9g0g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.2g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli375g262kcal35.6g15g7.5g0.4g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g250g275kcal45g5g7.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g187g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g375g806kcal93.7g8.2g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6420g14135kcal1164.8g191g936.2g6.4g
Valittu annoskoko3210g7067kcal582.4g95.5g468.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna1605g3534kcal291.2g47.8g234.1g1.6g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104