Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g75g450kcal15.7g4.9g40.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)200g520kcal52g3g34g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli75g53kcal7.1g3g1.5g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g50g55kcal9g1g1.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g75g161kcal18.7g1.6g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1284g2827kcal232.8g38g187.2g1.2g
Valittu annoskoko642g1414kcal116.4g19g93.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna321g707kcal58.2g9.5g46.8g0.3g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104