Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g112g675kcal23.6g7.4g60.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 180g226kcal19.8g0.5g16.2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)300g779kcal77.9g4.5g51g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli112g79kcal10.7g4.5g2.2g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g75g82kcal13.5g1.5g2.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g112g242kcal28.1g2.5g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1926g4240kcal349.4g57.4g280.8g2g
Valittu annoskoko963g2120kcal174.7g28.7g140.4g1g
Annoskoko puolitettuna482g1060kcal87.4g14.4g70.2g0.5g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104