Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria1000g1440kcal160g25g74g0g
Parsakaali brokkoli 625g219kcal28.9g12.2g1.9g15.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g313g875kcal59.4g0g68.7g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g250g163kcal3.8g9.8g12.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%125g288kcal36.2g3.1g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4650g6189kcal576.6g100.2g369.2g31.2g
Valittu annoskoko2325g3095kcal288.3g50.1g184.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna1163g1547kcal144.2g25.1g92.3g7.8g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311