Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria1200g1728kcal192g30g88.8g0g
Parsakaali brokkoli 750g263kcal34.6g14.6g2.2g18.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g375g1050kcal71.2g0g82.5g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g300g195kcal4.5g11.7g15g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%150g345kcal43.5g3.7g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g7427kcal691.6g120g443g37.4g
Valittu annoskoko2790g3714kcal345.8g60g221.5g18.7g
Annoskoko puolitettuna1395g1857kcal172.9g30g110.8g9.4g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311