Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria1400g2016kcal224g35g103.6g0g
Parsakaali brokkoli 875g307kcal40.4g17.1g2.6g21.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g438g1225kcal83.1g0g96.2g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g350g228kcal5.3g13.7g17.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%175g403kcal50.7g4.4g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6510g8665kcal807g140.4g516.8g43.8g
Valittu annoskoko3255g4333kcal403.5g70.2g258.4g21.9g
Annoskoko puolitettuna1628g2166kcal201.8g35.1g129.2g11g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311