Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria1600g2304kcal256g40g118.4g0g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g500g1400kcal95g0g110g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g400g260kcal6g15.6g20g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%200g460kcal58g5g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g9903kcal922.4g160.2g590.8g50g
Valittu annoskoko3720g4952kcal461.2g80.1g295.4g25g
Annoskoko puolitettuna1860g2476kcal230.6g40.1g147.7g12.5g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311