Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria1800g2592kcal288g45g133.2g0g
Parsakaali brokkoli 1125g394kcal52g21.9g3.4g28.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g563g1575kcal106.9g0g123.7g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g450g293kcal6.8g17.6g22.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%225g518kcal65.2g5.6g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8370g11141kcal1037.8g180.2g664.6g56.2g
Valittu annoskoko4185g5570kcal518.9g90.1g332.3g28.1g
Annoskoko puolitettuna2093g2785kcal259.5g45.1g166.2g14.1g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311