Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria200g288kcal32g5g14.8g0g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g50g33kcal0.8g2g2.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%25g58kcal7.2g0.6g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g1238kcal115.4g20g73.8g6.2g
Valittu annoskoko465g619kcal57.7g10g36.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna233g310kcal28.9g5g18.5g1.6g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311