Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria400g576kcal64g10g29.6g0g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.5g4.9g0.7g6.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g350kcal23.7g0g27.5g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g100g65kcal1.5g3.9g5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%50g115kcal14.5g1.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g2476kcal230.4g40g147.6g12.4g
Valittu annoskoko930g1238kcal115.2g20g73.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna465g619kcal57.6g10g36.9g3.1g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311