Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä31g8.4kcal0.6g1.3g0.1g0.8g
Munakoiso, tuore94g17kcal0.5g2.9g0.2g2.3g
Peruna, vanha, kuorittu 219g167kcal4.1g33.9g0.4g2.2g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Nakki, Popsi viitonen188g443kcal20.6g5.6g37.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 22g17kcal1g2.8g0g0.2g
Vesi469g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2165g1338kcal54.6g99.2g76.8g13.6g
Valittu annoskoko1083g669kcal27.3g49.6g38.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna541g334kcal13.7g24.8g19.2g3.4g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344