Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä38g10kcal0.7g1.5g0.1g0.9g
Munakoiso, tuore113g20kcal0.6g3.5g0.2g2.8g
Peruna, vanha, kuorittu 263g200kcal4.9g40.7g0.5g2.6g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.8g
Nakki, Popsi viitonen225g532kcal24.8g6.8g45.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 26g20kcal1.2g3.4g0.1g0.3g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2598g1605kcal65.6g119.2g92.6g16.2g
Valittu annoskoko1299g803kcal32.8g59.6g46.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna650g401kcal16.4g29.8g23.2g4.1g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344