Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä289g78kcal5.5g11.8g0.6g6.9g
Munakoiso, tuore867g156kcal4.3g26.9g1.7g21.7g
Peruna, vanha, kuorittu 2023g1540kcal38g313.6g4g20.2g
Paprika punainen 289g85kcal2.7g13g1.2g5.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Nakki, Popsi viitonen1734g4093kcal190.8g52g346.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 202g154kcal9.1g26.1g0.4g2g
Vesi4335g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12356kcal504g917.8g710.4g125.6g
Valittu annoskoko10000g6178kcal252g458.9g355.2g62.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3089kcal126g229.5g177.6g31.4g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344