Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä44g12kcal0.8g1.8g0.1g1.1g
Munakoiso, tuore131g24kcal0.7g4.1g0.3g3.3g
Peruna, vanha, kuorittu 307g233kcal5.8g47.5g0.6g3.1g
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Nakki, Popsi viitonen263g620kcal28.9g7.9g52.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 31g23kcal1.4g4g0.1g0.3g
Vesi657g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3031g1872kcal76.4g139.2g108g19.2g
Valittu annoskoko1516g936kcal38.2g69.6g54g9.6g
Annoskoko puolitettuna758g468kcal19.1g34.8g27g4.8g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344