Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä50g14kcal0.9g2g0.1g1.2g
Munakoiso, tuore150g27kcal0.7g4.6g0.3g3.7g
Peruna, vanha, kuorittu 350g267kcal6.6g54.2g0.7g3.5g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Nakki, Popsi viitonen300g708kcal33g9g60g0g
Tomaattisose tomaattipyree 35g27kcal1.6g4.5g0.1g0.3g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3460g2138kcal87.2g158.4g123g21.4g
Valittu annoskoko1730g1069kcal43.6g79.2g61.5g10.7g
Annoskoko puolitettuna865g534kcal21.8g39.6g30.8g5.4g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344