Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä50g14kcal1g2.1g0.1g1.2g
Munakoiso, tuore150g27kcal0.8g4.7g0.3g3.8g
Peruna, vanha, kuorittu 350g267kcal6.6g54.3g0.7g3.5g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Nakki, Popsi viitonen300g709kcal33g9g60.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 35g27kcal1.6g4.5g0.1g0.4g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3464g2140kcal87.6g159.2g123.2g22g
Valittu annoskoko1732g1070kcal43.8g79.6g61.6g11g
Annoskoko puolitettuna866g535kcal21.9g39.8g30.8g5.5g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344