Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä56g15kcal1.1g2.3g0.1g1.4g
Munakoiso, tuore169g30kcal0.8g5.2g0.3g4.2g
Peruna, vanha, kuorittu 394g300kcal7.4g61.1g0.8g3.9g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g51g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Nakki, Popsi viitonen338g797kcal37.2g10.1g67.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 39g30kcal1.8g5.1g0.1g0.4g
Vesi845g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3897g2408kcal98.2g178.6g138.4g24.6g
Valittu annoskoko1948g1204kcal49.1g89.3g69.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna974g602kcal24.6g44.7g34.6g6.2g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344