Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Munakoiso, tuore19g3.4kcal0.1g0.6g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Paprika punainen 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Nakki, Popsi viitonen38g89kcal4.1g1.1g7.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.4g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana433g267kcal10.8g20g15.2g2.6g
Valittu annoskoko217g134kcal5.4g10g7.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna108g67kcal2.7g5g3.8g0.7g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344